ماهی شاخگل از انواع ماهیهای زینتی آب شیرین
که در سال ۱۹۹۳ در مالزی پرورش یافتهاست. از دسته ماهیهای گوشتخوار و جنگجو
میباشد که در بیشتر موارد باید به تنهایی در یک آکواریوم نگهداری شود. رشد سریعی
دارد و برای برجستهشدن سر و قرمزشدن رنگ بدن آن میتوان از غذاهای مخصوص که در
بازار موجود است استفاده نمود. نگهداری آن آسان بوده و دمای آب مناسب برای آن بین
۲۷ تا ۲۹ درجه سانتیگراد است.
قیمت این ماهی به علت تکثیر دشوار و همچنین زیبایی آن بالا بوده و حتی به 890000تومان هم میرسد. هرچه سر این ماهی بزرگتر و بدن آن رنگی تر باشد، این ماهی گران تر
خواهد بود.
